SALARIS-ADMINISTRATIE: BETROUWBAAR EN INZICHTELIJK

Veel organisaties besteden hun salarisadministratie uit. Uit kostenoverwegingen of omdat ze door uitbesteden verzekerd zijn van de deskundigheid en de continuïteit die nodig is voor een betrouwbare salarisverwerking.

U kunt uw salaris-administratie met een gerust hart aan Crystal Marbles overlaten. Wij zorgen ervoor dat betalingen tijdig en juist worden uitgevoerd en dat de administratie wordt getoetst aan de bij u geldende arbeidsvoorwaarden. Betrouwbaar en inzichtelijk.

Deskundige medewerkers

Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van alle gangbare salarispakketten en hebben uitgebreide kennis van heel veel verschillende cao’s. Crystal Marbles werkt met software van Nmbrs en AFAS. Hiermee kunnen we u allerlei serviceniveaus aanbieden en mutaties efficiënt afhandelen. Zo is de kwaliteit van uw salaris-administratie verzekerd.

Heldere afspraken

Wij maken heldere afspraken met u. Over de scheiding van de werkzaamheden van uw personeelsmedewerkers en die van ons. Over de bevoegdheden bij mutaties en de manier waarop ze worden aangeleverd. En over de interne controle van werkzaamheden die wij voor u verrichten. We nemen u de zorg voor uw salaris-administratie graag uit handen. En dat doen we tegen zeer concurrerende tarieven.

KAN ÚW SALARIS-ADMINISTRATIE EFFICIËNTER?

Met de Kostenmonitor Salaris-administratie krijgt u in 2 minuten een antwoord op de vraag hoeveel u bij benadering met uitbesteden kan besparen. Wilt u het precies weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan deCrystal Marbles Quick Scan aan. We kunnen u in 30 minuten vertellen hoe wij de efficiency van uw financiële administratie kunnen verbeteren. Maak een afspraak, we komen graag bij u langs. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen we contact met u op.

Neem contact met mij op